tiistai 1. maaliskuuta 2016

Pientä pintaremonttia

Muutosta saakka to-do-listallamme on ollut kylppäreiden päivittäminen. Meidän pienempi wc, joka on lähinnä vieraskäytössä, on sävyiltään sininen,  ja laatat ovat vielä hyvässä kunnossa, joten ajattelimme tehdä vain pientä pintaremonttia. Kaapit ovat onneksi valkoisella rungolla ja hyvässä kunnossa, mutta ovet olivat jo aikaa nähneet ja vettyneet. 


Nyt muodissa tuntuu olevan eriväriset ylä- ja alakaapit. Mekin päätimme seurata muotivirtausta ja valitsimme yläkaappeihin kiiltovalkoista ja modernit leveät vetimet. Alakaappeihin valitsimme puukuviota haalean beigen sävyisenä. Värivalintaan olen oikein tyytyväinen, tämä hieman lämmittää ja neutraloi kylmää sinistä. Peilin karmit hioin ja maalasin valkoisella kalustemaalilla, jo pelkästään tämä pieni toimenpide raikasti wc:n ilmettä.


Aiemmin virkkaamani pitsimatto pääsi myös tositoimiin uudessa kodissa.


Kylppäriä on kiva sisustaa myös hieman. Olen jo vuosia tuonut mukanani lomareissuilta pieniä valkoisia kiviä ja simpukan kuoria. Nille ei ole aiemmin löytynyt oikein sopivaa käyttöä. Nyt tuunasin lahjaksi saamani Riviera Maison -tarjottimen tähän tarkoitukseen. Pohjalle hieman koristehiekkaa ja voila! Nyt voi aina haaveilla wc:ssä käydessä auringosta ja lomarannoista :)



Ovien vaihtaminen oli lopulta edullinen sekä erittäin nopea ja näppärä juttu! Suosittelen :)


3 kommenttia: